Câți bani a primit Anca Țurcașiu, de la Antena 1, pentru a participa la Asia Express 2024

12 09. 2024, 11:49

Câți bani a primit Anca Țurcașiu, de la Antena 1, pentru a participa la Asia Express 2024.

Anca Țurcașiu, una dintre cele mai iubite vedete din România, a acceptat provocarea de a participa la Asia Express 2024, show-ul de aventură difuzat de Antena 1, care testează limitele participanților într-o competiție dură și plină de adrenalină. Participarea sa a atras multă atenție, iar curiozitatea publicului s-a concentrat, inevitabil, și asupra aspectului financiar al acestei experiențe.

Conform unor surse apropiate de producția emisiunii, vedeta a fost remunerată cu aproximativ 2.000 de euro pentru fiecare ediție din cele 11 la care a participat. Așadar, pentru întreaga sa aventură în Asia Express 2024, suma totală câștigată de artistă s-ar ridica la aproximativ 22.000 de euro, scrie CANCAN.RO.

Anca Țurcașiu, primele declarații despre iubit

La 4 ani de la divorț, Anca Țurcașiu iubește și este iubită. Povestea de dragoste pe care artista o trăiește a fost deconspirată de paparazzii CANCAN. Aceștia au surprins-o în compania noului iubit, cei doi relaxându-se pe o plajă din Mamaia. Acum iată că Anca Țurcașiu a făcut primele declarații despre bărbatul din viața ei.

După o căsătorie de 22 de ani cu doctorul Cristian Georgescu finalizată în urmă cu 4 ani printr-un divorț, Anca Țurcașiu și-a găsit liniștea pe plan personal. Vedeta este fericită și acest lucru este vizibil.

Cine este iubitul artistei

În viața vedetei a apărut un bărbat care i-a câștigat încrederea și de care s-a îndrăgostit. Anca Țurcașiu a fost surprinsă pe o plajă din Mamaia, în timp ce se relaxa pe șezlong alături de bărbatul misterios. Este vorba despre un domn brunet, tatuat pe o mână, dar și pasionat de lectură, pentru că asta era activitatea lui pe litoral. „Nu stau să o caut eu așa, dacă e să se întâmple, nu spun nu iubirii, nu ai cum să spui nu iubirii. Nu putem să vorbim despre ceea ce urmează în viețile noastre. Important este să fim sănătoși, să avem de lucru, să fim bine și să oferim iubire”, spunea ea după divorț. Iată că în prezent lucrurile s-au așezat în viața ei.

foto: social media